Zzznark

Varit en riktigt duktig flicka och pluggat hela kvällen, nu är jag astrött trots att klockan inte är spec mycket. Gjorde så mycket i helgen!

Var pitabröd på skolan, fast med fala fel i (fast jag kallar det falla fel,det låter mycket roligare!) Rätt gott faktiskt, har ätit det förut men då var det mycket torrare.
Har ni ätit falla fel?

Znark, ska börja läsa innan jag somnar.
/Lisa

Fortet...inget rekord men ändå

Var på brorsans kalas på fortet och hjälpte till. Det var kul, mitt lag klarade 7 banor och fick 350 poäng. Inte så mycket att skryta med men då ska man komma ihåg att de andra tre i mitt lag var två huvuden kortare och hade hälften så långa armar som jag.

I morse var det spelningen, gick inte så bra som jag velat eftersom det gick hur bra som helst att öva hemma men när jag skulle spela upp den missade jag sista tonerna.
Fast det var ganska tur ändå för hon som spelade med mig spelade inte fel på samma ställe så det märktes inte så mkt ;)

  
Snacka skum tomte!                            mitt fönster just nu

Vår fina julstjärna♥

Julstämning

Ska strax åka och "sjunga" in advent, eller ska egentligen spela. Nu sitter jag och lyssnar på julmusik. Kanske inte det jag brukar lyssna på i vanliga fall men jag tycker det är så mysigt med julen och den speciella mysiga stämningen. och självklart julklapparna, ne jag skoja bara.

Så god advent (säger man så?)
/Lisa

Gäsp!

Har kommit hem från middan nu. Var ganska najs, jag satt och såg på Mr. Bean hela kvällen ;P

Ida var det handbolls sammandrag. Vill ni veta hur det gick?
Jo mitt lag vann båda sina matcher. Jag gjorde faktiskt 4 mål sammanlagt! det är mer än jag nånsin gjort! Jag har typ gjort 1 förut om jag haft tur.

Ja imorron blir det till att spela in advent med flöjten på kyrkan och sedan yra iväg till fortet. snacka stressigt.
nu måste jag sluta om jag ska orka blåsa en enda ton i flöjten imorron.
Au revoir!
/Lisa

 


För sent...

I går var jag på spexet transylvanien (eller blod, skratt och pålar eller låt den rätte kastas ut m.m) var as roligt. I morse skulle jag gå med Taj och dra ris, det gick ju bra. jag kom 45 min efter vi skulle börjat och då var det klart. Men de var ganska många så det gjorde inte så mycket. I eftermidda blir det handboll. As najs!
Ska göra mål på Cicci har jag bestämt.

Hare bra
/Lisa

Frågesporten!

Ja äntligen har jag tid att fixa "frågesporten" med mig själv: Det är inget ni kommer bli det minsta klokare men sånt är livet!

Fråga:

Ja

Eh Nej!

Pojvän

 

X absolut inte! Var finns alla snygga killar?

Gillar godis

X japp jag e en gottegris

 

Shoppar loss med mamma

X ja jag mena då kan ju hon betala inte sant?

 








Läser många böcker

X i för sig kommer jag aldrig kunna klå Tora men böcker är ändå bäst!

 

Drömmer om en värld full av läxor

 

X! Läxor är bland de saker som får mig på mitt fruktade dåliga humör men jag antar att man behöver de. Tråkigt!

Älskar min hund

X! Så klart han är världens sötaste! Enligt mig

Fast när han springer och äter kattskit skulle jag mycket väl kunna kryssa här!











Sitter vid datorn ofta

X tyvärr ja tycker om min dator

Skulle vilja kryssa här men

Vet nåt som ingen annan vet

X kanske men i så fall skulle jag inte berätta! ;P

 

Har många bra kompisar

X! Jag älskar er det vet ni!

 

Kryssade för många X i ja rutorna

X absolut. Wow vad jag är positiv!

 




Spex nästa!

Varit ute med Taj på en lång promenad, stackarn blir ju ensam hela kvällen.
För ja ska på spex, är som en teater förutom att publiken kan ropa saker som "på franska" eller "omstart" om det var något bra. Och allt är skrivet med en glimt i ögat.
Hoppas den är lika bra som förra årets Aida. Men det här året handlar det om Vampyrer♥ Har stora förväntningar.

Ska ni göra i helgen?

Usch, jag kommer inte få en lugn stund. Imorron  är det handboll och på söndag ska jag spela flöjt igen plus mycket mer.

Kram
/Lisa

Godnatt på er alla!

Gäsp! ska gå och sova nu. Eller snarare lägga mig och läsa hehe. Men kan inte vara uppe hur länge som helst. Petter fyller år och jag måste upp kvart i 6 om jag ska hinna gratta honom innan skolan. Jag blir trött bara jag tänker på det.

Hade tänkt att ha en utfrågning av mig själv någon gång men har inte hunnit fixa den än, ni kanske får se den sen.

Natti natti
/Lisa

Ny design!

Hello!
My har fixat min design hela eftermiddagen, visst blev det fint!
Nu ska jag ut med Taj♥ som är väldigt sur på mig för att det dröjt så med hans rastning
/Lisa


Ops! flöjt på söndag!

Hallo!
Åh nej! jag var på repetition inför flöjt spelningen på söndag i kyrkan och det gick inte bra!
Igår var jag på bio sa jag hade inte hunnit öva nåt inför idag så ni kan ju gissa hur det gick
Först kom inte hon som skulle spela med mig så jag fick spela ensam och sen fattade jag inte att jag skulle spela intro först. Tja gick riktigt dåligt hoppas det går bättre på söndag!

förresten ska My kanske hjälpa mig att fixa snygg design imorron! Jag är den ända som är så korkad att jag inte fattar hur man gör men jaja, nu får jag ju experthjälp! :)
Sov gott
/Lisa

New Moon!

Var på bio med Cicci, Linda och Paulina igår och såg New Moon♥
Absolut inte lika bra som böckerna men klart värd att se!
Jag dreglade hela filmen över Jake (Taylor Lautner) han är så söt!
Jag är fortfarande mätt efter popcornen.


Jake in my heart!♥
/Lisa

helgen slut igen!

Ja nu har helgen gått för snabbt igen. Visst måste måndagar vara mycket längre än lördagar och söndagar? Man hinner ju knappt njuta av de innan de försvinner.

Ja igår var det konsert. Och det gick i alla fall ganska bra. Visserligen var jag så skakis när jag spelade så jag inte kom upp till den högsta tonen men jag spelade i varje fall inte fel!
 

Min flöjt som gjort bort mig så många gånger. Jag kanske ska få en ny i julklapp! men jag har faktiskt haft min ända sen jag började, och vad kan det vara? 6 år eller så?



Idag har jag inte gjort mycket. först var jag ute och sprang med Taj som värsta hurtbullen. Det gick inge bra, antingen skulle han stanna för att kissa eller så var jag tvungen att knyta skon men jaja det kan ju inte alltid gå bra, eller hur?
Sen gjorde jag typ ingenting utom att äta. Medan jag var halv död så bakade Petter kladdkakamuffins. mmm. Ja vet det låter som om vår familj är värsta gottgris familjen men vi brukar i princip aldrig baka. Och dessutom blev det inga maränger över från konserten igår.
 
Min sked med kladdkaksmet mmmm

Kladdmuffins i ugn♥

Haha blev grymt goda, jag kommer äta ton! nu ska jag sluta innan ni dreglar sönder era datorer. ;)

Kram /Lisa


Ja rekord!

Hipphurra!
Jag har fått ett nytt rekord i unika besökare!
Idag var hela 4 unika besökare inne på min sida!
Så nu är jag grymt stolt! Och jag skojar inte!

Jag har inte hunnit smaka marängerna än, de står ju så länge i ugnen. typ 45min jag blir ju galen på att vänta!
Tja vi får se om det blir några men nu måste jag sova om jag ska kunna stå på benen och spela på konserten.
Godnatt och tack för rekordet
/Lisa :)

Mmm maränger!

Halloj!
Jag har varit ute med söt-blöt Taj. Det är jätte dåligt väder, mina handskar kan man nästan vrida ur.

Så imorron blir det konsert. Fast jag är lite nervös, även om jag gjort detta typ ända sedan jag börja. Och vad kan det vara? 6 år? Men grejen är att jag varje gång jag spelat de senaste åren spelat fel på mina solo låtar. Förra året skulle jag spela en lång fin låt. Jag var inte speciellt orolig, bara på ett svårt parti jag inte hade full pejl på alla toner. Sen spelade jag det och lyckades spela det svåra utan några problem. Jag blev jätte glad och började slappna av och gissa vad? Jo jag spelade fel på sista lätta delen! Året innan hade jag jag spelat en väldigt svår låt (som jag fortfarande inte spelar för att den är så svår) där man först skulle gå tre toner upp och sedan en ton ner. Av någon anledning kunde jag inte spela den just på konserten. Så nu hoppas jag att jag kommer att spräcka trenden och spela helt felfritt!

Så nu måste jag gå och öva så att det går bra och jag inte behöver stå i skamvrån!
Dessutom ska jag baka maränger inför imorgon gott va? Tyvärr kan jag inte baka till alla er så det räcker nog bara till mig. moahah!
Kram på er
/Lisa


Borde verkligen gör något vettigt!

Har varit med Cicci hela dan. Vi har inte hunnit göra speciellt mycket, som vanligt. Vi har gått ut med Taj, ätit mellis (men det var mest mitt fel att det tog sån lång tid, jag äter som en mätt snigel jämfört med henne.) Sen mest pratade vi lite och var inne på datorn. Men det är ändå mer än vi brukar hinna. Fast vi var faktiskt duktiga och gjorde lite läxa också, det är riktigt ovanligt!

Det känns som om jag blivit beroende av det här med att kolla hur många som varit inne på bloggen. Jag kollar den typ varje gång jag skriver ett inlägg och ibland till och med oftare!
Inte för att jag har så många läsare att jag kan skryta eller så, det brukar ligga mellan 1 till 3 besökare  per dag men jag är jätte glad för alla som kollar! Så våga inte tro att jag är arg eller så! ;)
Ha det bra
/Lisa

Läxan äntligen klar!

Varit hos Julia och gjort klart NO läxan. Har hållit på med den typ varje kväll i minst 3 dagar så det har inte blivit mycket tid över för bloggen. Inte för att öva spela flöjt, jag har konsert på lördag :S Jag får börja öva imorron.
På tal om ingenting gör jag och min kompis en tidning ihop och om ni är intresserade att läsa den kan ni ju kolla in den på länken Filur (det är så den heter om ni inte fattade det).
Nu ska jag läsa Hungerspelen. Den är AS-BRA! har ni inte läst den spring till närmaste bibliotek eller bokhandel eller kompis och läs den! Så nu måste jag sluta om det inte ska märkas imorron på skolan att jag inte kunde sluta läsa.
/Lisa

Usch, slask!

Jag var ute med Taj på eftermiddagen och blev riktigt blöt, det är ju som ganska slaskigt. Jag fasar verkligen för i morgon när jag måste cykla till skolan och det är typ en meter (lite överdrivet men men) med slask. Jag har ju dubbdäck på cykeln, de klarar av i pricip isplaner men mot slask har de inte en chans!
A, slaks är nog bland det värsta jag vet.


Blöt hund! Han ställde upp som fotomodell efter många om och men med hjälp av lite mutning med hundgodis.

Jag vet att jag måste göra något åt min design som inte excisterar, men jag fattar inte hur man gör riktigt, jag måste vara riktigt korkad. Men jag får be någon hjälpa mig så ska det säkert gå bra!

Var på party hos Tora igår. Det var jätte kul! Vi såg en kul film och höll på att fnissa i hjäl oss som vanligt.
Nu ska jag läsa så godnatt på er allihop!
/Lisa

Dags för en bild!

Nu har jag haft bloggen i nästan en hel vecka (okej 6 dagar men iaf) Så det måste firas med en bild på Taj!
Han är as söt (tycker jag) så därför måste han få vara med så här kommer sötingen!♥


Gamla gubben, han är 5 år i hundår blir det typ 35 eller 42 år. Jag är inte riktigt säker på hur man räknar det där.

sent jag vet!

hej, jag kände bara för att skriva ett litet inlägg innan jag börjar läsa. Och jag vet att det är lite sent men jag har inte hunnit med det innan för jag var tvungen  att fixa med lite grejer och jag tänker inte avslöja vad de är just nu, kanske senare vi får se, eller så kanske ni får undra vad det var jag gjorde hela livet ut. Aja i alla fall, idag var jag, cicci o Julia på stan och kolla runt. fast vi hann inte så mycket även fast vi var där ganska länge. Det mesta vi gjorde var att frysa när vi väntade på bussen. Men man kan ju inte direkt gå runt med stor dunjacka med fleeces under och tjocka täckbrallor mitt på stan när det bara är några minus grader, då skulle ju verkligen folk stirra, om det nu är nåt dåligt. Men nu måste jag verkligen sluta för jag har handboll imorron, jag kommer inte orka lyfta armen. ;P
Sov gott alla och dröm sött!

Pannkaka

Idag var det pannkaka på skolan. Det var ju bra, men vad som inte var bra var att jag skulle till tandläkaren nästan exakt när vår lunch började , alltså missade jag pannkakan för andra gången den här terminen! Och vi har haft det typ tre gånger. Den andra gången jag missade var när vi hade franska på en annan skola och var tvungen att cykla dit och äta (och vår skola har nästan alltid godare mat än den!) men i alla fall så vi åt nån inte väldigt god gratäng helt enligt matsedeln. När vi kom tillbaka fick vi veta att potatisen blivit försenad till vår egentliga skola så de hade fått äta pannkaka den dagen. Så nästa dag fick vi äta den där gratängen igen! Tja det verkar som om pannkakan har något emot mig! Aja jag kanske överlever, vi får se ;)
Ha det bra! /Lisa

Grattis Tora!

Idag fyller Tora år! Alltså måste alla gå in på hennes blogg och gratta henne! Grattis!

Bloggis

Hejsvejs på er allihopa! Välkommen till min lilla blogg. Här kommer jag skriva om lite allt möjligt b.l.a om mina söta snälla vänner och allt vad livet är för lilla mig. Hoppas du kommer tycka om den och tittar in ofta ♥

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0